NLP Kids in hun kracht-Deel 2

Wij geloven dat ieder kind een gelukkig leven verdient! Het omgaan met emoties is daarbij een belangrijke sleutel. De groepsbehandeling  ‘NLP Kids in hun kracht-Deel 2’ is een unieke ervaring waar je de rest van je leven wat aan hebt. Deze groepsbehandeling is voor kinderen (8-11 jaar) en jongeren (12 – 16 jaar) die zich verder willen ontwikkelen in het reguleren van specifieke emoties.

De basis van waaruit we werken is NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren). NLP richt zich op dat wat werkt. NLP geeft inzichten in hoe je denkt, voelt en doet. Daarna kun je dingen veranderen als je dat wilt. Je ontdekt zo hoe prettig het is om op een andere manier bezig te zijn. Je ervaart veel positiviteit en energie waardoor je bruisend met nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden verder door het leven gaat.

Temmen van lastige draken:

 • Sessie 1 – Temmen van STRESS
  We leren stress herkennen en positief te gebruiken.

 • Sessie 2 – Temmen van BOOSHEID
  We leren boosheid de baas te zijn.

 • Sessie 3 – Temmen van ANGST
  We leren om te gaan met (faal)angst.

 • Sessie 4 – Vrienden worden met de draak
  We leren onze emoties te waarderen en als vrienden in te zetten!

NLP Kids in hun kracht-Deel 2 is een groepsbegeleiding van 4 dagdelen. Naast de NLP toepassingen ga je aan de gang met creatieve opdrachten, visualisaties, ervaringsgerichte opdrachten, bewegingsoefeningen en ontspanningsoefeningen. Je krijgt de kans om de nieuw geleerde NLP toepassingen en vaardigheden direct thuis en op school te oefenen.

Deel 2 is alleen toegankelijk voor wie NLP Kids in hun kracht (Deel 1) positief heeft afgerond.

Wanneer starten?
Er gaan meerdere keren per jaar nieuwe groepen van start. Informeer naar de eerstvolgende startdatum voor kinderen of voor de groep van jongeren. Je kunt ook kijken op de kalender hiernaast of op de homepagina.

Investering
De kosten voor de groepsbehandeling bedragen  €387,-.
Voor het intakegesprek betalen je ouders eenmalig €85,-.

Bij gelijktijdige aanmelding voor ‘NLP Kids in hun kracht’ en ‘NLP Kids in hun kracht-Deel 2’ ontvang je €50,- korting op het totaal bedrag.