Ons team

Robin-lijstRobin van Leuffen

“Happiness is not something ready made. It comes from your own actions.”
Dalai Lama

Een warm welkom op mijn persoonlijke pagina!

Wie ben ik?
Mijn naam is Robin van Leuffen (1971) en ik woon samen met Jeanette in Gouda. Neesje is onze prachtige dochter. Mezelf in 3 woorden: betrokken, betrouwbaar en praktisch. In mijn vakantie zit ik op de fiets. Mijn mooiste fietsreis is die van Haarlem naar Santiago de Compostella in Spanje. 

Mijn opleidingen
Na de opleidingen Commerciële Economie en Marketing volgden opleidingen in complementaire geneeswijzen. Mijn post hbo opleidingen Kinder- & Jeugdtherapie, Hypno- & Regressietherapie, Medische Basiskennis en Psychosomatiek zorgden ervoor dat ik in 2014 werd beëdigd tot Natuurgeneeskundig therapeut. Daarnaast ben ik gecertificeerd NLP Master practitioner door de American Board of NLP. Samen met Jeanette van Rookhuizen schreef ik het NLP luisterboekje ‘Pien overwint haar schuldgevoel’.

Mijn passie
Waar ik iedere dag positieve energie van krijg, is het leveren van waardevolle bijdragen in de psychische en sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen. Voor mij is er niets mooier dan een (jong)mens dat blij in het leven staat! Sinds 2009 werk ik als kinder- & jeugdtherapeut en hypnotherapeut. Daarnaast ben ik CRKBO geregistreerd vakdocent en geef ik bij BGL & partners les aan aankomende kindercoaches en kindertherapeuten. Hiervoor vervulde ik verschillende commerciële functies in het bedrijfsleven. In deze ‘andere wereld’ heb ik veel geleerd en daar ben ik dankbaar voor. Uiteindelijk is deze periode in mijn werkzame leven een springplank gebleken om daadwerkelijk mijn hart te gaan volgen.

Jeanette-lijstJeanette van Rookhuizen

“Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever.”
Mahatma Gandhi

Wie ben ik?
Ik ben Jeanette van Rookhuizen (1968). Werk is voor mij 1 op 1 gekoppeld aan het kunnen leveren van een positieve bijdrage aan het gezin. Het gezin en opvoeding heeft mijn bijzondere interesse. Zo was ik in 2006 mede oprichtster en voorzitter van de stichting Family Fun, een stichting die zichzelf tot doel heeft gesteld om meer plezier achter de voordeur te brengen. Vanaf 2009 ben ik als counselor voor gezinnen en groepsbehandelaar nauw betrokken bij Villa Reusachtig. Omdat ik geloof dat ieder kind en iedere ouder recht heeft op een liefdevol en harmonieus gezinsleven. Daarnaast ben ik gecertificeerd NLP Master practitioner door de American Board of NLP. Sinds juni 2013 ben ik voorzitter van de stichting Vrije Peuteropvang Gouda.

Mijn passie
Mijn passie is om ouders/opvoeders te helpen om hun positieve intenties te vertalen naar constructieve en effectieve handelingen voor hun kind. Mijn expertise heeft betrekking op het proces van samenwerking binnen het gezin en gezinscommunicatie. Hoe komt het toch dat goede intenties en hoge idealen niet altijd waarneembaar zijn binnen het gezin? Waarom verloopt samenwerking vaak zo moeizaam? Ik stel een plan op om de situatie te verbeteren, om communicatieve vaardigheden te vergroten of ontwikkeling te stimuleren. Het is voor mij iedere keer weer een voorrecht om met ouders of opvoeders de weg te vinden naar meer verbondenheid en samenwerking. De positieve verandering die we met elkaar realiseren daar doe ik het voor!

Petra-lijstPetra Surstedt-Stolk

“Wanneer je diep in de ogen van een paard mag kijken, ontmoet je je eigen diepste essentie van zijn!”

Wie ben ik?
Ik ben Petra Surstedt-Stolk, geboren September 1971 te Dordrecht. Samen met mijn echtgenoot en onze 5 kinderen hebben we een dynamisch leven in de polder van de Krimpenerwaard. Met onze dieren (de paarden , de schapen, de hond en de poezen) genieten we van het buitenleven, samen zijn en samen werken. Vele jaren ben ik werkzaam geweest in de modebranche, noem het de buitenkant van de mens en de zakelijke markt. Met de geboorte van mijn moederschap ben ik mij gaan verdiepen in de binnenkant van mijzelf, de mens en wat ons drijft.

Mijn opleidingen
Mijn opleiding tot Counselor aan het Europees instituut voor coaching en counseling (2004-2008, HBO+) is van groot belang geweest voor mijn ZIJN en mijn werkwijze van nu…. Met mijn paard Wiebe in de wei en een knuffelschaap werken we samen (misschien wel met jou) en spiegelen we middels het gedrag van de dieren. Mijn specialisatie is paardencoach. In de interactie met de dieren werken we samen aan de lessen die te leren zijn en/of ontrafelen we de complexiteit van wie we zijn, hoe we ons ten opzichte van onze omgeving gedragen en hoe de omgeving zich gedraagt ten aanzien van onszelf.

Mijn passie
Leef vanuit de kern van wie je bent! Als jong meisje verbleef ik dagen tussen de kudde wilde pony’s en leerde ik veel van hen in de ongerepte natuurgebieden in Zeeland. Veel later deed ik onderzoek naar overdracht en tegenoverdracht tussen mens en dier. Daarnaast heb ik me op mijn eigen wijze verdiept in de dynamische processen achter leiderschap, zelfvertrouwen, weerbaarheid en de kracht van de systemen waar we mee verbonden zijn (gezin, school, werk, …). Vanuit mijn liefde en passie voor mensen en dieren heb ik gekozen om mijn kennis en passie in te zetten als spiegel voor onszelf, uw kind, uw gezin of voor vraagstukken die te maken hebben met uw werk.