NLP Kids in hun kracht

Wij geloven dat ieder kind een gelukkig leven verdient! Zelfvertrouwen is daarbij een belangrijke sleutel. De groepsbehandeling  NLP Kids is een unieke ervaring waar je de rest van je leven wat aan hebt. Deze groepsbehandeling is voor kinderen (8-11 jaar) en jongeren (12 – 16 jaar) die zich verder willen ontwikkelen in innerlijke kracht en zelfvertrouwen.

De basis van waaruit we werken is NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren). NLP richt zich op dat wat werkt. NLP geeft inzichten in hoe je denkt, voelt en doet. Daarna kun je dingen veranderen als je dat wilt. Je ontdekt zo hoe prettig het is om op een andere manier bezig te zijn. Je ervaart veel positiviteit en energie waardoor je bruisend met nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden verder door het leven gaat.

Vaardigheden voor het leven:

 • Sessie 1 – Gedachte-kracht
  We LEREN welke gedachten ons sterk maken en zelfvertrouwen geven.

 • Sessie 2 – Lichaamskracht
  We VOELEN weke houdingen en gedrag ons sterk maken en zelfvertrouwen geven.

 • Sessie 3 – Woordkracht
  We HOREN welke woorden en toon ons sterk maken en zelfvertrouwen geven.

 • Sessie 4 – Eigenkracht
  We ONTDEKKEN hoe we sterk blijven en zelfvertrouwen houden!

NLP Kids is een groepsbegeleiding van 4 dagdelen. Naast de NLP toepassingen ga je aan de gang met creatieve opdrachten, visualisaties, ervaringsgerichte opdrachten, bewegingsoefeningen en ontspanningsoefeningen. Je onderzoekt vragen of problemen die je tegenkomt en leert er beter mee om te gaan. Zo krijg je meer door hoe je op een positieve manier het verschil maakt. En natuurlijk hebben we plezier met elkaar! Daarnaast krijg je de kans om de nieuw geleerde NLP toepassingen en vaardigheden direct thuis en op school te oefenen.

Wanneer starten?
Er gaan meerdere keren per jaar nieuwe groepen van start. Informeer naar de eerstvolgende startdatum voor kinderen of voor de groep van jongeren. Je kunt ook kijken op de kalender hiernaast of op de homepagina.

Investering
De kosten voor de groepsbehandeling bedragen  €387,-.
Voor het intakegesprek betalen je ouders eenmalig €85,-.

 Bij gelijktijdige aanmelding voor ‘NLP Kids in hun kracht’ en ‘NLP Kids in hun kracht-Deel 2’ ontvang je €50,- korting op het totaal bedrag.